+381 11 2882 720 | +381 11 2880 163 intermgm@eunet.rs

  Prikolice delovi i kuke

  Ovlašćeni distributer za Beograd

  Kompanija KNEŽEV GROUP DOO sa sedištem i proizvodnjom u Bečeju, predstavlja jednog od vodećih proizvođača autoprikolica sa svojim brendom: KNEŽEV TRAILERS .

  U modernoj proizvodnoj hali na 2000 m2, vrši se projektovanje, izrada i sklapanje preko 50 različitih modela autoprikolica do ukupne mase od 3500 kg, raznih tipova i namena kao što su lake prikolice sa i bez nadgradnje, namenske prikolice sa platformom, prikolice za prevoz motocikala i automobila sa rampom, kip prikolice, prikolice za prevoz plovila, prikolice za prevoz manjih radnih mašina i opreme itd., u zavisnosti od potreba krajnjeg korisnika.

  Pakxé Pogledajte naš asortiman

  Odmah po osnivanju, u decembru 2003., firma KNOTT Autoflex YUG započinje proizvodnju obujmica za potporne točkove, a ubrzo potom i blatobrana od pocinkovanog lima.

  U pitanju je bila, tada još veoma skromno organizovana proizvodnja, sa svega dvanaest zaposlenih radnika. Tih prvih dana niko nije mogao ni da predvidi šta će se događati narednih godina. Ni sami osnivači nisu slutili da će firma, tokom sledećih godina, da preraste u veliko preduzeće. Međutim, entuzijazam, želja za uspehom, a pomalo i inat, kreirali su okolnosti da KNOTT Autoflex YUG započne proizvodnju kovanih oscilirajućih ramena za torzione osovine.

  buy neomercazole 20 mg online Pogledajte naše proizvode

  Back to Top